Ndërroi jetë "heroi" i tyre, Argjentina vjen me vendimin e madh
Mashtruesit më të mëdhenj kanë lindur në këtë shenjë të horoskopit
Janë dinakë e tinëzarë dhe do t’ju bindin se ata në fakt i keni shoqërinë më të mirë.

E dinë saktësisht si t’ju përfitojnë. Në fillim do t’ua bëjnë qejfin maksimalisht, por pas një kohe, kur e kuptojnë se “ju kanë” dhe se më nuk janë të detyruar të përpiqen, fillojnë të tregojnë fytyrën e tyre të vërtetë.

Rëndom luajnë lojën ngrohtë-ftohtë: sa janë plot dashuri, sa krejt të painteresuar.

Kur mërziten së luajturi me ju, do t’ju shfrytëzojnë – materialisht apo emocionalisht, dhe të zhduken pa gjurmë

Fjala është për Ujorët
Shtuar më 21/10/2020, ora 16:22

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori