Marrëveshje bashkëpunimi mes prokurorisë dhe KLSH
Kontrolli i Lartë i shtetit dhe Prokuroria e Përgjithshme kanë nënshkruar sot një marrëveshje për forcimin e bashkëpunimit të njësive hetimore të përbashkëta.

Marrëveshja është nënshkruar nga krerët e këtyre di institucioneve Bujar Leskaj dhe kryeprokurorja Ina Rama. Sipas kryeprokurores raportet me Kontrollin e Lartë të Shtetit janë me vlerë për hetimin.

“Kjo është një marrëveshje me qëllim që të rrisim bashkëpunimin në funksion të detyrave tona kushtetuese. Javën tjetër takim me njësitë hetimore për problematikat që do të na dalin ” tha Ina Rama. /albeu.com/
Shtuar më 28/06/2012, ora 10:49

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori