Makina hibride e sportive, zbulohen makinat që përdorin agjentët e SHISH në Shqipëri
Nëse keni pyetur ndonjëherë veten se cfarë makine luksoze përdorin agjentët e SHISH, të jeni të sigurt se asnjë lloj prej tyre.

Mjafton një kërkim i thjeshtë dhe vihet re flota e automjeteve që përdorin punonjësit e Shërbimit Informativ shqiptar të cilat hyjnë tek automjetet e lira.

Nga një hulumtim në prokurimet e këtij institucioni, mësohen mjaft lehtë edhe automjetetpërdorin agjentët e saj, madje ku jepet marka e automjetit dhe numri i shasisë, që çon rrjedhimisht shumë lehtë në gjentjen edhe të targës së tij, shkruan tirananews.al.

Ndërkaq, Shërbimi Informativ Shtetëror vijon që të publikojë të dhëna sensitive sikurse janë automjetet duke vendosur në rrezik jo vetëm jetën e agjentëve të saj, por edhe operacionet që mund të bëhen për nevojat e Shqipërisë apo të një vendi aleat tonin.
Shtuar më 27/05/2020, ora 17:33

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori