Ligji i ri, pritet liberalizim i mëtejshëm i tregut të energjisë
Ministria e Energjisë dhe Industrisë po harton një ligj të ri për sektorin e energjisë elektrike ka parashikohet që nga viti 2015">2015 të ndryshohet modeli i tregut me synim liberalizimin e mëtejshëm të tij.

Duke filluar që nga viti 2015">2015, ky liberalizim pritet të përfshijë bizneset që kanë aktivitetet e tyre të lidhura me linjat 35 kilovolt dhe do të dalin nga sistemi i shpërndarjes, ndryshe nga çfarë ndodh sot ku përfitojnë nga tarifat e rregulluara. /albeu.com/
Shtuar më 12/08/2014, ora 14:13
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori