Lëvizje të tjera në Policinë e Shtetit, këtë herë në Kukës
Ndryshimet në Policinë e Shtetit kohët e fundit janë bërë të zakonshme dhe ndodhin sitematikisht.

Kështu këtë herë këto ndryshime kanë prekur policinë e Kukësit dhe atë të Gjirokastrës.

Këto lëvizje vijnë pas lëvizjeve të tjera paraardhëse, që prej zgjedhjes së Ardi Veliut.

Emrat dhe lëvizjet që kanë pësuar

Agim Basha shef komisariati në Kukës

Zef Laska Drejtor i Policisë Kukës

Perlat Vatoci drejtor i komanduar në Gjirokastër

Shtuar më 14/05/2018, ora 18:03

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori