Lajm i rëndësishëm për mjekët: 2.5 milionë lekë më shumë se paga për mjekët në rrethe
Ditën e sotme Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ftoi sot publikisht mjekët specialistë të interesuar të punojnë në spitalet rajonale dhe bashkiake, të paraqesin kërkesën e tyre për tu punësuar me bonus 2.5 milion lekë (të vjetra) mbi pagën.

Pak ditë pas miratimit të vendimit për rritjen e masës së bonusit nga Qeveria, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale shpalli specialitetet për të cilat kërkohet punësimi i mjekëve, sipas nevojave të spitaleve.

Ministria fton mjekët specialistë të specialiteteve:

-kirurgji

-anestezi reanimacion

-kardiologji

-obstetrikë-gjenekologji

-neurologji

-pediatri,

-imazheri

-mjekësi interne

-ortopedi-traumatologji

Mjekët të cilët janë të gatshëm të punojnë në spitalet rajonale apo bashkiake, për të ofruar shërbim mjekësor për një periudhë nga 6 muaj deri në 1 vit, me të drejtë rinovimi, me kushte dhe aktivitet të përcaktuar, bazuar në vendimin e marrë për masën e bonusit deri në 250 mijë lek plus pagën e mjekut, të paraqesin kërkesën e tyre në adresën e-mail: [email protected] brenda datës 01.02.2018. /albeu.com/
Shtuar më 17/01/2018, ora 11:35

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori