Kuvendi nis sesionin e ri, pritet rrëzimi i dekreteve të Nishanit
Dekretet e kthyera nga Presidenti janë çështjet kryesore që do të diskutohen në seancën e parë që do të mbajë sot Kuvendi për sesionin e ri. Kreu i qeverisë ka paralajmëruar se dekretet e presidentit do të rrëzohen që seancën e parë parlamentare.

Ndrërkohë që opozita nuk e ka bërë ende të ditur qëndrimin e saj dhe nëse do të marrë pjesë në seancën e sotme.

Ja çështjet që do të diskutohen sot në Kuvend:
1. Hapja e sesionit të tretë të Legjislaturës së VIII – të të Kuvendit të Shqipërisë.
2. Miratimi i procesverbalit të seancës plenare, datë 31.07.2014">2014.
3. Miratimi i programit të punës së Kuvendit për periudhën 1 shtator – 9 tetor 2014">2014.
4. Miratimi i kalendarit 3javor ( 1 – 18 shtator 2014">2014) të punimeve të Kuvendit.
5. Dekret nr. 8675 , datë 11.08.2014">2014 “Për kthimin e ligjit nr. 97/2014">2014 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 8136, datë 31.7.1996, “Për Shkollën e Magjistraturës” të ndryshuar””.
6. Dekret nr. 8678, datë 15.8.2014">2014 “Për kthimin e ligjit nr. 100/2014">2014 “Për organizimin dhe funksionimin e Gjykatës Administrative dhe gjykimin e mosmarrëveshjeve administrative””.
7. Dekret nr. 8679, datë 15.8.2014">2014 “Për kthimin e ligjit nr. 101/2014">2014 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 8811, datë 17.5.2001, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Lartë të Drejtësisë” të ndryshuar””.
8. Dekret nr. 8681, datë 15.8.2014">2014 “Për kthimin e ligjit nr. 108/2014">2014 “Për Policinë e Shtetit””.
Pyetje
9. Dekret nr. 8696, datë 22.08.2014">2014, “Për kthimin e ligjit nr. 115/2014">2014, “Për ndarjen administrativo – territoriale të njësive të qeverisjes vendore në Republikën e Shqipëris디.
10. Dekret nr. 8697, datë 27.8.2014">2014 “Për shkarkimin e zotit Ilirjan Celibashi, nga detyra e ministrit të Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin”.
11. Dekret nr. 8698, datë 27.8.2014">2014 “Për emërimin e zonjës Ermonela Felaj, në detyrën e ministrit të Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin”.
Shtuar më 01/09/2014, ora 09:18
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori