Kuvendi miraton pr/ligjin për faljen e gjobave të biznesit
Kuvendi i Shqipërisë miratoi sot në seancë plenare në bazë të rendit të ditës, në mungesë të prezencës së opozitës, pr/ligjin “Për regjistrimin, klasifikimin, mënyrën e përdorimit dhe kontrollin e mjeteve lundruese me motor me tonazh nën 20 NT”.

Kuvendi miratoi sot pr/ligjin “Për regjistrimin, klasifikimin, mënyrën e përdorimit dhe kontrollin e mjeteve lundruese me motor me tonazh nën 20 NT” si edhe pr/ligjin “Për faljen e dënimeve administrative në formën e gjobave, të vëna në bazë të kontrolleve dhe verifikimeve tatimore të kryera për periudhën 1 mars deri më 31 gusht 2013”.


Në seancën e sotme Kuvendi votoi edhe ndryshimet në ligjin, “Për të drejtat dhe trajtimin e të dënuarve me burgim dhe të të paraburgosurve”. /albeu.com/
Shtuar më 17/04/2014, ora 16:35
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori