Kuvendi, manual për nxitjen e shoqërisë civile në procesin legjislativ dhe mbikëqyrës të Kuvendit
Nisur nga parimi se pjesëmarrja e publikut në vendimmarrje është një element thelbësor për çdo sistem politik transparent, të përgjegjshëm dhe demokratik, Kuvendi i Shqipërisë hartoi një projekt/manual që ka për qëllim nxitjen dhe sigurimin e pjesëmarrjes së shoqërisë civile në procesin legjislativ dhe mbikëqyrës të Kuvendit.


Ky projekt/manual është publikuar në faqen zyrtare www.parlament.al për të tërhequr interesimin e OSHC-ve në të, si dhe për krijuar mundësinë e shfaqjes së mendimeve dhe sugjerimeve mbi përmirësime të mundshme në shërbim të funksionalitetit dhe efikasitetit të këtij projekt/manuali. /albeu.com/
Shtuar më 21/07/2014, ora 13:49
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori