E FUNDIT/ BILD plas "bombën", nxjerr përgjimin ku është përfshihet Rama
Kuvendi hap garën për anëtarët e Këshillit të Gjyqësorit e Prokurorisë
Kuvendi ka hapur garën për anëtarët e Këshillit të Lartë të Gjyqësorit (KLGJ) dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë (KLP), në kuadër të riorganizimit që do të kenë institucionet e sistemit të drejtësisë, pas miratimit të reformës kushtetuese.

"Bazuar në nenet 276 dhe 279 të ligjit nr.115/2016">2016 “Për organet e
qeverisjes së sistemit të drejtësisë", gjyqtarët dhe prokurorët e
interesuar për pozicionin e anëtarit të Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe të anëtarit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, brenda datës
16.1.2017, duhet të depozitojnë edhe pranë Sekretarit të
Përgjithshëm të Kuvendit një kërkesë ku shprehin interesin për të
kandiduar, si dhe një kopje të dokumentacionit që kërkohet për
rivlerësimin, sipas ligjit nr.84/2016">2016 “Për rivlerësimin kalimtar të
gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, thuhet ne
njoftim. Dokumentacioni duhet të dërgohet në adresën postare të Kuvendit. /albeu.com/
Shtuar më 09/01/2017, ora 13:07
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori