Kush është deputeti "i pastrehë" me tre shtëpi super luksoze
Pëlqej
Zgjedhjet e 25 Qershorit mblodhën në politikë figura të reja por të “krimbur” në para.

Një ndër to është edhe deputeti i PS-së, Ismet Beqiraj.

Por pavarësisht pasurisë së tij, ai ka përfituar një apartament banimi në Ballsh, me vlerë 1 850 787 lekë, duke marrë një kredi me interes zero nga Enti Kombëtar i Banesave.

Zakonisht, kreditë nga Enti Kombëtar i Banesave përfitohen me statusin e të pastrehut.

Por, deputeti deklaron edhe një apartament tjetër banimi në bashkëpronësi me vëllain, në Durrës si dhe një apartament banimi me sipërfaqe 91 m2, në Tiranë, me vlerë 31 100 USD, shkruan Shqiptarja.com.

Për apartamentin e fundit, si burim, deputeti deklaron 6 100 USD nga të ardhurat personale nga puna si dhe 22 000 USD dhuruar nga vëllai, i cili merret me aktivitet ndërtimi.

Ismet Beqiraj deklaron gjithashtu pagën e tij si pedagog pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës, pagën e bashkëshortes Nadire Beqiraj si specialiste pranë Ujësjellës Kanalizime Tiranë, pagën e vajzës Erinda Beqiraj pranë Fondit të Detyrueshëm të Sigurimit Shëndetësor, pagën e vajzës tjetër Ervisa Beqiraj pranë Credins Bank si dhe pagën e vajzës tjetër Ina Beqiraj si specialiste në Drejtorinë e Teknologjisë së Informacionit në Postën Shqiptare.

Ismet Beqiraj, deputet i Partisë Socialiste/Pasuria

Apartament banimi në bashkëpronësi me gruan Nadire Beqiraj, në Ballsh, me vlerë 1 850 787 lekë, burimi i krijimi kredi marrë nga Enti Kombëtar i Banesave me afat dhjetëvjeçar dhe me interes zero.

Apartament banimi në bashkëpronësi me vëllain, në Durrës, 53 m2, më vlerë 1 200 000 lekë dhe 600 000 lekë, burimi i krijimit nga të ardhurat familjare.

Apartament banimi me sipërfaqe 91 m2, në Tiranë, me vlerë 31 100 USD, burimi i krijimit 6 100 USD nga të ardhurat personale nga puna dhe 22 000 USD dhuruar nga vëllai, i cili merret me aktivitet ndërtimi.

Llogari banakre në BKT, 150 094 lekë, të ardhura nga paga.

Llogari banakre pranë Raiffeisen Bank 70 lekë, 61 lekë.

Të ardhura si pedagog pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës, 1 043 882 lekë.
Kredi në BKT për blerje pajisjesh shtëpiake, 250 000 lekë.

Detyrim i mbetur shoqërisë i Ferra, në shumën 3 mijë euro, për blerje apartamenti në Tiranë.

Bashkëshortja Nadire Beqiraj, të ardhura si specialiste pranë Ujësjellës Kanalizime Tiranë, 482 650 lekë.

Vajza Erinda Beqiraj, llogari bankare në shumat 30 lekë dhe 230 lekë.

Paga si specialiste pranë Fondit të Detyrueshëm të Sigurimit Shëndetësor, 246 369 lekë.
Vajza Ervisa Beqiraj, paga pranë Credins Bank, 347 123 lekë.

Overdraft 49 609 lekë.

Vajza Ina Beqiraj, specialiste në Drejtorinë e Teknologjisë së Informacionit në Postën Shqiptare, 220 098 lekë.

Overdraft 55 000 lekë. /albeu.com/
Shtuar më 24/11/2017, ora 08:19
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori