Kundështohet ekspertiza për Enea Ftoin, avokatët i drejtohen prokurorisë
Ekspertiza mjeko ligjore për vdekjen e 27-vjeçarit">27-vjeçarit Enea Ftoi është kundërshtuar dhe kërkohet ekspertim i organeve.

Avokatët e familjes Ftoi kanë depozituar në Prokurorinë e Korçës kërkesën për kundërshtimin e konkluzioneve të aktit të ekspertimit.

Burime nga Prokuroria: Avokatet nuk janë dakord me përfundimet e grupit të ekspertëve mjeko- ligjore. U kërkua ri ekspertim i organeve të të ndjerit Enea Ftoi.

Organet ndodhen në Institutin e Mjekësisë Ligjore. Prokuroria ka afat 10 dite për të vendosur mbi kërkesën e avokatëve, që përfaqësojnë familjen e 27-vjeçarit">27-vjeçarit, i cili gjeti vdekjen në ambientet e Komisariatit të Korçës. /albeu.com/

Shtuar më 04/07/2018, ora 15:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori