Kryeministri malazez: Nëse keni besim në zot, nuk do të infektoheni nga COVID-19
"Nëse keni fe, nuk keni asnjë problem, nuk do të infektoheni nga kungimi..."

Deklaratave mbi mënyrën e menaxhimit të pandemisë i është shtuar dhe një perlë e thënë nga kryeministri i mandatuar i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiç. Ai deklaroi publikisht se masat anti-Covid janë të panevojshme nëse qytetarët janë fetarë, besojnë në Zot.

Sipas Krivokapiç besimi në zot është ai që tund malet dhe jo masat e kota që skanë asnjë vlerë,


"Nëse keni fe, nuk keni asnjë problem, nuk do të infektoheni nga kungimi", ka thënë ai. I pyetur nëse masat kundër pandemisë së koronavirusit janë ta palogjikshme nëse ka fe, ai tha “natyrisht”.

Portali i njohur “CDM” i ka quajtur këto deklarata të rrezikshme, derisa gazeta “Vijesti” i ka quajtur skandaloze
Shtuar më 13/11/2020, ora 16:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori