Krijohen komisionet e përhershme të KLP-së, kush i drejton (FOTO LAJM)

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, ka lajmëruar krijimin e komisionevepërhershme, si: “Komisioni i Planifikimit Strategjik, i Administrimit dhe Buxhetit”, “Komisioni Disiplinor”, “Komisioni i Vlerësimit të Veprimtarisë Etike dhe Profesionale” dhe “Komisioni i Zhvillimit të Karrierës”.

Me anë të një njoftimi për shtyp, KLP shkruan:

“Në mungesë të faqes zyrtare të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, për të garantuar trasparencën e vendimarrjes të Këshillit dhe duke respektuar ligjin nr. 115/2016 ,“Për organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë”, nenin 167, pas mbledhjes plenare të datës 26.12.2018, bëjmë publike Vendimin për krijimin e KomisionevePërhershme.”

Shtuar më 26/12/2018, ora 16:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori