KQZ vendos sot për asgjesimin e fletëve të votimit
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve mblidhet sot për problemin e asgjesimit të fletëve të votimit dhe hapjen e kutivevotimit e materialeve zgjedhore të përdorura për zgjedhjet e Kuvendit të 23 qershorit.

Përmes një deklarate, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shpjegon edhe rendin e ditës ku në fokus janë Projekt-vendimi “Për një ndryshim në Vendimin nr.8, datë 10.02.2014, “Për miratimin e mënyrës së asgjesimit të fletëve të votimit dhe shpenzimeve buxhetore për hapjen e kutivevotimit dhe kutive të materialeve zgjedhore të përdorura në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 23.06.2013, si dhe projekt-vendimi “Hapjen e kutivevotimit dhe kutive të materialeve zgjedhore të përdorura për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 23.06.2013;. /albeu.com/
Shtuar më 01/09/2014, ora 09:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori