KQZ mblidhet të hënën për asgjesimin e fletëve të votimit
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve mblidhet të hënën për problemin e asgjesimit të fletëve të votimit dhe hapjen e kutivevotimit e materialeve zgjedhore të përdorura për zgjedhjet e Kuvendit të 23 qershorit.


Po ashtu, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shpjegon rendin e ditës ku në fokus janë Projekt-vendimi “Për një ndryshim në Vendimin nr.8, datë 10.02.2014, “Për miratimin e mënyrës së asgjesimit të fletëve të votimit dhe shpenzimeve buxhetore për hapjen e kutivevotimit dhe kutive të materialeve zgjedhore të përdorura në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 23.06.2013″, si dhe projekt-vendimi “Hapjen e kutivevotimit dhe kutive të materialeve zgjedhore të përdorura për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 23.06.2013″. /albeu.com/
Shtuar më 30/08/2014, ora 14:09
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori