Kosovë, qytetarët të pakënaqur me ndërkombëtarët
Albeu.com
Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara, UNDP, do të publikojë sot rezultatet e anketës së Sistemit të Para-lajmërimit të Hershëm duke sjellur opinionet dhe përceptimet e kosovarëve në çështje sociale, politike, ekonomike dhe atyre të sigurisë.Rezultatet e anketës tregojnë rritje të pakënaqësisë së kosovarëve me institucionet vendore e ndërkombëtare. Ditët e fundit u bë publik skandali korruptiv i zëvendës shefit të UNMIK-ut.
Shtuar më 09/11/2007, ora 20:11
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori