Kosova duhet të miratojë dhe tre ligje,Serbët t’i japin fund bojkotimit të institucioneve
Albeu.com
Grupi i Kontaktit këtë javë i dorëzon Qeverisë së Kosovës planin 13 pikësh, që duhet përmbushur deri më 20 qershor, në ditën kur Petersen do të raportojë në Këshillin e Sigurimit.Edhe Beogradit do t’i dorëzohet kërkesa me 3 pika. Sipas burimeve vendore pikat prioritare do të jenë miratimi i tre ligjeve në kuvend: Ligji për përdorimin e gjuhëve, Ligji mbi lirinë fetare dhe Ligji mbi trashëgiminë kulturore. Ndërsa nga Beogradi do të kërkohet që t’i jepet fund bojkotit të serbëve të Kosovws ndaj institucioneve të Kosovës dhe kthimi i dokumentacionit kadastral në Kosovë. RK
Shtuar më 05/06/2006, ora 13:25
Tage: arkiv
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori