Komuniteti Musliman ndryshon emrin
Albeu.com
Sipas burimeve te albeu.com nga Komuniteti Musliman, ne mbledhjen e sotme eshte vendosur te behet ndryshimi i emrit te Komunitetit Musliman Shqiptar.Komunieti Musliman Shqiptar ka ndryshuar siglen nga Komunitetit Musliman i Shqipërisë (KMSH) në Bashkësia Islame e Shqipërisë (BISH). Me kete ndryshim ne sigel, ne kuader te Bashkesise Islame Shqiptare perfshihen te gjitha sektet ne territorin shqiptar qe pranojne dhe zbatojne parimet themelore te fese Islame, perfshire edhe Bektashinjte shqiptare.
Shtuar më 11/04/2005, ora 20:02
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori