KLSH-TIKA, marrëveshje në fushën e IT-së
Kontrolli i Lartë i Shtetit nënshkruan marrëveshjen Bashkëpunimi me Agjencinë Turke për Zhvillim dhe Bashkëpunim.
Marrëveshja parashikon mbështetjen e TIKA-s për zhvillimin e infrastrukturës së teknologjisë së informacionit në KLSH, nëpërmjet sigurimit të versionit të përditësuar të Programit kompjuterik të auditimit IDEA dhe trajnimit të audituesve të KLSH-së për përdorimin e këtij programi, sigurimitpajisjeve të TI dhe Zbatimit dixhital të sistemit të menaxhimit të auditimit.

Për këtë komponent të fundit të marrëveshjes, është siguruar edhe ndihma e Gjykatës Turke të Llogarive, partner i KLSH-së. /albeu.com/
Shtuar më 12/02/2014, ora 17:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori