KLSH kallëzim penal drejtorit të Albpetrol
Kontrolli i Lartë i Shtetit kallëzon në Prokurori drejtorin e përgjithshëm të Albpetrol-it">Albpetrol-it, Endri Puka. Shkak për këtë është bërë refuzimi i kontrollit dhe mosvënia në dispozicion e dokumentacioneve të nevojshme lidhur me marrëveshjet hidrokarbure që kompania publike Albpetrol ka nënshkruar me firmat private.


KLSH-ja pretendon se në mënyrë të përsëritur administratori i Albpetrol-it">Albpetrol-it ka refuzuar të vërë në dispozicion të audituesve dokumentat e këtyre marrëveshjeve.Në kundërshtim flagrant me detyrimet e tij ligjore, administratori i Albpetrol-it">Albpetrol-it refuzoi në mënyrë të vazhdueshme për mëse 1 muaj vënien në dispozicion të marrëveshjeve hidrokarbure me privatët, me justifikimin e ruajtjes së konfidencialitetit të këtyre marrëveshjeve. /albau.com/
Shtuar më 05/07/2014, ora 13:39

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori