Kjo është fleta e gjobës për të gjithë ata që do kapen pa maskë

Ashtu sikundër dihet, nga dita e nesërme qyetarët e Shqipërisë janë të detyruar të mbajnë maskë në çdo ambient në mënyrë që të zvogëlojnë mundësinë e përhapjes së pandemisë COVID-19.

Të gjithë ata qytetarë të cilët nuk do të respektojnë këtë masë do të gjobiten, kjo gjobë do i bashkëngjitet faturës së energjisë elektrike.

Mësohet se gjoba e shkelësve të masave anti-COVID do të plotësohet në tre kopje një i jepet qytetarit, një e mban policia dhe një i dërgohet OSHE me shkresë përcjellse.
Shtuar më 14/10/2020, ora 22:48

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori