Kërkojmë gazetarë!
Pëlqej
Portali Albeu kërkon të punësojë një gazetar/e sporti me apo pa përvojë pune. Të interesuarit luten të plotësojnë formularin e mëposhtëm (në word) dhe ta dërgojnë në adresën [email protected] .

Njoftojmë të gjithë aplikantët se formularët e plotësuar me mangësi nuk do të merren parasysh.

E-maileve të vazhdueshme që kërkojnë informacion në lidhje me përgjigjen tonë rreth aplikimit të tyre, nuk do ju kthehet përgjigje.

Portali Albeu do të kontaktojë vetëm aplikantët që do të kalojnë fazën e parë, atë të vlerësimit të të dhënave të deklaruara në Formular.


Paraprakisht ju faleminderojmë të gjithëve për interesimin për t'u bërë pjesë e Portalit Albeu!


Shkarkoni Formularin e Aplikimit!

Shtuar më 16/03/2012, ora 14:03
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori