Kërcënohet një gjyqtar i Gjykatës kundër Krimit e Korrupsionit
Një gjyqtar pranë Gjykatës së Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka bërë kërkesë për mbrojtje pasi ka marrë kërcënime.

Lajmin e ka dhënë gjyqtarja Saida Dollani, anëtare e kësaj Gjykate, e ngarkuar për komunikim me mediat.

Ajo ka pranuar sot se një nga anëtarët e GJKKO ka kërkuar mbrojtje por nuk i është ofruar pas shqyrtimit nga Komisioni i posaçëm.

“Nga data 19 Janar 2020, ka pasur vetëm një kërkesë të një gjyqtari për vënie në ruajtje të posaçme, kërkesë të cilën Komisioni për Mbrojtjen e Gjyqtarëve pranë KLGJ, nuk e ka vlerësuar si të tillë”, u shpreh Dollani.
Shtuar më 11/05/2020, ora 21:00

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori