Masakra në Bllok, arrestohet pronari i lokalit Redi Popesku
Ju kanë bllokuar në Instagram? Si t'a zbuloni
Pëlqej
Nëse keni qenë në një moment ku provoni dhe shikoni postimet e ndonjë prej miqve tuaj, por nuk jeni në gjendje të hyni në profilin e tyre, atëherë ka një zgjidhje për këtë.

Nëse doni të dini nëse ndonjë nga miqtë tuaj ju ka bërë bllok në Instagram, tani mund t'a zbuloni.

Nëse profili i Instagram-it të përdoruesit është vendosur në "private" atëherë emri i atij personi nuk do të shfaqet në listën e kërkimit; megjithatë kjo mund të nënkuptojë që ata ose ju kanë bllokuar ose e kanë deaktivizuar llogarinë e tyre në Instagram.

Një mundësi është që të krijoni një llogari të re në Instagram dhe pastaj thjesht ta përdorni funksionin "Kërko" duke vendosur emrin e përdoruesit në shiritin e Kërkimit / Search.

Nëse ju tregon profilin e personit, atëherë është pothuajse e sigurt se ata ju kanë bllokuar juve nga lista e miqve të tyre. /albeu.com/

Shtuar më 10/02/2018, ora 16:08
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori