Ja zv.ministrat e Qeverisë Rama!
Pëlqej
Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave të drejtuar nga kryeministri Rama, mbledhje e cila përfundoi pak minuta më parë, u morr vendimi për emërimin e zv.ministrave të qeverisë Rama.

Ja lista e plotë e zv. ministrave të rinj:

Znj. Elona Gjebrea, zëvendësministër i Punëve të Brendshme
Z. Ilirjan Mustafaraj, zëvendësministër i Punëve të Brendshme

Znj. Nora Malaj, zëvendësministër i Arsimit dhe Sportit
Z. Arbjan Mazniku, zëvendësministër i Arsimit dhe sportit

Znj. Milva Ekonomi, zëvendësministër e Shëndetësisë
Z. Klodian Rjepaj, zëvendësministër i Shëndetësisë

Z. Dorjan Duçka, zëvendësministër i Energjisë dhe Industrisë
Z.Ilir Bejtja, zëvendësministër i Energjisë dhe Industrisë

Znj. Bardhylka Kospiri, zëvendësministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë
Znj. Gentiana Sula, zëvendësministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Z. Jani Babi, zëvendësministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rual dhe Administrimit të Ujërave
Z. Alban Rusi, zëvendësministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave

Z. Ylli Manjani, zëvendësministër i Transporti dhe Infrastrukturës

Z. Dritan Hila, zëvendësministër i Mbrojtjes

Z. Sokol Dervishaj, zëvendësministër i Punëve të Jashtme
Z. Alqi Puli, zëvendësministër i Punëve të Jashtme

Znj. Brunilda Paskali, zëvendësministër i Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes

Z. Majlind Lazimi, zëvendësministër i Integrimit Evropian
Z. Gentian Elezi, zëvendësministër i Integrimit Evropian

Z. Zef Çuni, zëvendësministër i Kulturës

Z. Gjon Radovani, zëvendësministër i Zhvillimit Urban dhe Turizmit

Znj. Oljana Prifti, zëvendësministër i Mjedisit
Znj. Diana Bejko, zëvendësministër i Mjedisit
/albeu.com/
Shtuar më 04/10/2013, ora 23:24
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori