INUK vijon me prishjen e objekteve pa leje edhe në Vlorë
Vijon edhe sot aksioni për lirimin e hapësirave publike të bllokuara në qytetin e Vlorës. Aksioni është përqendruar dhe sot në aksin rrugor Skelë-Uji ftohtë.

Sipas informacioneve, mësohet se deri më tani janë ekzekutuar vendimet për prishjen e 18 objekteve pa leje. Inspektorati ka prishur 4 ndërtesa 3 katëshe dhe 1 dykatëshe. “Po punojmë intensivisht për mbylljen e aksionit”-kështu shprehen përfaqësues të Inspektoratit Ndërtimor Urbanistik Kombëtar.

Më tej INUK thekson se ky institucion po ndërmerr me vendosshmëri zbatimin e ligjit për veprat publike.

Shtuar më 23/06/2014, ora 19:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori