Infektohen me koronavirus katër mësuese në Shkodër
Me hapjen e shkollave, ka filluar dhe infektimi i mësuesve, por jo vetëm.

Numri i mësuesve të zyrtarizuar me Covid-19 në shkollënShefqet Tançi” në lagjen e re të Bulqizës, ka shkuar në 5, duke e bërë situatën në këtë institucion alarmante.

Po ashtu mësohet se ka rezultuar pozitiv edhe një nxënës në shkollën e Çerenecit.

Ndonëse në shkollënShefqet Tançi” janë pesë mësues të infektuar, mësimi vijon pa ndërprerje. Gjithashtu mësohet se bashkëshorti i njërës prej mësuesve në këtë shkollë vijon të shkojë në punë.

Shtuar më 21/09/2020, ora 11:29

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori