Imzot George Frendo del nga spitali në Itali
Pak kohë pas shtrimit, Imzot George Frendo ka dalë nga spitali ku po trajtohej në Itali. Gjendja shëndetësore e tij thuhet se është shumë e mirë, ndërsa ka dy ditë që ka lënë spitalin “Acquaviva delle Fonti”, në Miulli (Bari).

Aktualisht ndodhet në Kuvendin Françeskan KapuçinBari, duke zbatuar karantinën e nevojshme deri në përgjigje të një tamponi të dytë që të rezultojë negativ nga Covid-19.

Njoftimi i KISH

“Përmes këtij komunikimi, ju informojmë se gjendja shëndetësore e Sh. T. Imzot George Frendo, Arqipeshkëv Metropolit i Tiranë-Durrës, dhe President i Konferencës Ipeshkvore Shqiptare, (KISH), paraqitet shumë e mirë. Ka dy ditë që ka lënë spitalin “Acquaviva delle Fonti”, në Miulli (Bari). Aktualisht ndodhet në Kuvendin Françeskan KapuçinBari, duke zbatuar karantinën e nevojshme deri në përgjigje të një tamponi të dytë që të rezultojë negativ nga Covid-19.

Nga kontakti i sotëm, që kemi pasur, ai i përcjell falënderimet dhe mirënjohjet e sinqerta për stafin mjekësor të Spitalit, për etërit Françeskan Kapuçin, ku aktualisht po qëndron, si dhe për të gjithë njerëzit dhe besimtarët të cilët e kanë kujtuar dhe vazhdojnë ta kujtojnë në lutje.

Ne vazhdojmë të lutemi, që ngushëllimi dhe prania e Zotit t’i mbështesë të gjithë ata që sot janë të sprovuar nga sëmundja si dhe çdo person i angazhuar në vijën e parë të kujdesit dhe shërbimit për ta.

Zyra e Shtypit e KISH”
Shtuar më 25/11/2020, ora 12:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori