ILDKP padit në Prokurori 13 zyrtarë për kallëzim të rremë
Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave, paraqiti pranë organit të akuzës kallëzim penal ndaj 13 subjekteve deklarues pasi nga verifikimet e kryera rezultoi të jenë në shkelje të nenit 257/a të Kodit Penal.

Kallëzimet penale për shtetasit e mëposhtëm u dorëzuan pranë Prokurorisë së Përgjithshme.

1- Blerta Nela, Inspektor , D.P. Tatimeve

2- Drilon Cani, Inspektor, D.P.Tatimeve

3- Sokol Prengaj, Doganier, D.P Doganave

4- Agim Toçilla, Doganier, D.P Doganave

5- Nardian Sulstarova, Doganier, D.P Doganave

6- Gëzim Hasani, Drejtor, ALUIZNI

7- Alban Isteri, Drejtor Rajonal, Ispektorati Shtetëror i Punës

8- Meri Papakostandini, Drejtor, Ministria e Drejtësisë

9- Lorenc Dema, Drejtor, Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë

10- Thoma Neko, Drejtor, Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë

11- Murat Mehmeti, Sekretar i Përgjithshëm, Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve

12- Violeta Kruja, Zv/Drejtor i Përgjithshëm, Enti Kombëtar i Banesave

13- Reshit Tosuni, Drejtor, MZHETS
Shtuar më 18/08/2014, ora 14:48
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori