I morën "karriget" Bashës e Monikës, kjo është pasuria e deputetëve të rinj opozitar
Zëvëndesimi i deputetëve të opozitës nga rradhët e tyre në parlamentin shqiptar u bë me shumë bujë.

Pavarësisht se u vunë në listë nga partitë përkatëse opozitare, opozita i quajti ato tradhtarë ndërsa deputetët e rinj e shfrytëzuan mundësinë e artë.

Më poshtë mund të gjeni pasurinë e deputetëve të tij në Kuvendin e Shqipërisë.

Në databazën Spending Data Albania në Rubrikën Para dhe Pushtet sapo janë hedhur në dhëna të deklarimeve pasurore të deputetëve që kanë marrë mandate gjatë 2019.

Të dhënat janë marrë nga deklarimet zyrtare pranë Inspektoratit të Deklarimit dhe Kontrollit përmes aplikimit të aksesit për informacion.

Përpunimi është bërë duke ri formatuar përmbajtjen sipas një strukture më të mirë kategorizuar. Kështu me lehtësi mund të aksesohet e dhëna mbi pasuri të paluajtshme, automjete, sende me vlerë, likuiditet, gjendje, kredi dhe borxhe, të ardhura nga puna, biznesi, detyrime të palëve të treta, trashëgimi, dhurime apo subvencionime.

Kategorizimi jep të qarta edhe pasuri të pritshme që lidhen me kontrata porosie, sipërmarrje dhe investimi. Në deklarime pasurorë subjekte kanë informacion për të ardhura të tyre personale dhe të personave të familjes. Emra të deputetëve që kanë marrë mandate në 2019 së bashku me deklarimet janë si vijon:

1. Andi Permeti http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1069

2. Alban Zeneli http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/124

3. Adriatik Alimadhi http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1067

4. Arben Elezi http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1070

5. Arlind Cacani http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1071

6. Amina Cela (Borova) http://spending.data.al/sq/moneypower/list/pos_id/48/off_id/1068

7. Elda Hoti http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1077

8. Edola Braha http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1074

9. Fationa Dhimitri http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1081

10. Halil Jakimi http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1082

11. Enada Kapllani http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1078

12. Ylli Shehu http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/204

13. Eugen Bojaxhiu http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1080

14. Maljlinda Halilaj http://spending.data.al/sq/moneypower/list/pos_id/48/off_id/1085

15. Ralf Gjoni http://spending.data.al/sq/moneypower/list/pos_id/48/off_id/1088

16. Enver Roshi http://spending.data.al/sq/moneypower/list/pos_id/48/off_id/1079

17. Edlira Hyseni http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1075

18. Nikolin Staka http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1086

19. Korab Lita http://spending.data.al/sq/moneypower/list/pos_id/48/off_id/1083

20. Nimet Musaj http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1087

21. Ligoraq Karamelo http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1084

22. Zef Shtjefni http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1089

Të tjera deklarime për deputet të cilët kanë mbajtur mandate në legjislaturën aktuale I gjeni po tek databazë Spendingh Data Albania rubrika Para dhe Pushtet, kategoria e këkrimit Deputet Legjislatura iX http://spending.data.al/sq/moneypoëer/list/pos_id/48
Shtuar më 09/11/2019, ora 20:00

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori