Harta e cilësisë së ujërave sipërfaqësorë (FOTO-LAJM)

Agjencia Kombëtare e Mjedisit ka përgatitur hartën topografike të``Cilësisë së Ujërave Sipërfaqësorë në Shqipëri``.
Në hartë janë përfshirë të dhëna mjedisore statistikore mbështetur në Programin Kombëtar të Monitorimit të Mjedisit për vitin 2013. Këto të dhëna mjedisore janë mbledhur nga stacionet e monitorimit të ujërave bregdetare larës, ujërave të liqeneve dhe të lumenjve.


Shpjeguesi i hartës bën të mundur leximin e të dhënave mjedisore dhe topografike. Ngjyrat janë përshtatur sipas Direktivës Europiane të Ujit.
Shtuar më 08/09/2014, ora 12:58

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori