Hapen 73 vende të reja për noterë. Lista sipas qyteteve
Drejtësisë ka nxjerrë dhe vendimin e ri për hapjen e vendeve vakante për noterë në të githë vendin. Pasja e një license noteri është kthyer një një ëndërr për shumë juristë, ndërkohë që jo pak janë ngritur edhe dyshime për shitje të licencave të noterit. Numrin më të madh të vendeve vakante për noter e ka Tirana, duke hapur 14 vende të reja, ndërsa më pas vjen Durrësi në të cilin janë hapur 6 vende. Saranda dhe Elbasani janë dy qytetet e tjera në radhë për nga numri i noterëve të rinj që kërkohen. /albeu.com/


Ministria e Bashkia/komun Nr. i vendeve

Bashkia Berat 2
Bashkia Ura-Vajgurore 1
Bashkia Poliçan 1
Bashkia Peshkopi 1
Bashkia Klos 1
Bashkia Durrës 6
Bashkia Shijak 2
Bashkia Elbasan 4
Bashkia Fier 3
Bashkia Patos 2
Komuna Levan 1
Bashkia Lushnjë 3
Bashkia Ballsh 1
Bashkia Gjirokastër 3
Komuna Dropull i Sipërm 1
Bashkia Korçë 2
Komuna Pojan 1
Bashkia Lezhë 2
Komuna Shëngjin 1
Bashkia Shkodër 2
Komuna Bushat 1
Komuna Velipojë 1
Bashkia Koplik 1
Bashkia Tiranë 14
Bashkia Kamzë 1
Komuna Farkë 2
Komuna Paskuqan 1
Komuna Pezë 1
Komuna Kashar 2
Komuna Ndroq 1
Bashkia Vlorë 2
Komuna Novoselë 1
Bashkia Sarandë 4
Bashkia Delvinë 1
Shtuar më 13/06/2014, ora 20:48

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori