Hakmarrje? Rama: Media janë biznese të mëdha, të marrin kredi për rrogat!
Qeveria nuk ka planifikuar asnjë paketë ndihme për mediat e vendit.

Kryeministri tha se:

Media janë biznese të mëdha, qeveria ka vënë në dispozicion garancin sovrane, mediat të marrin kredi dhe të paguajnë punonjësit e tyre.

Përsa i përket gazetarëve është tjetër diskutim. Përsa kohë flitet për mungesë fitimi ose emisione komerciale, nuk është detyrë e qeverisë. Pyetja është kush është më në hall”.

Në mënyrë të vazhdueshme gazetarët, perfaqësuesit e medias dhe organizatat e medias i kanë kërkuar qeverisë të përfshijë në paketën e ndihmës ekonomike edhe mediat.
Shtuar më 02/04/2020, ora 22:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori