Ja 37 kompanitë e pezulluara të naftës dhe gazit
Ministria e Energjitikës pezullon aktivitetin tregëtar për 37 shoqëri të tregtimit me shumicë të naftës, gazit dhe nënprodukteve të tyre.

“Në kuadër të masave për monitorimin e standardeve të cilësisë dhe tregtimit të hidrokarbureve, me propozim të Inspektoratit Qendror Teknik (IQT), Ministri i Energjisë dhe Industrisë Z.Damian Gjiknuri ka firmosur masën e pezullimit të aktivitetit tregtar të disa shoqërive të tregtimit me shumicë të naftës, gazit dhe nënprodukteve të tyre.

Kontrollet e Inspektoratit Qendror Teknik janë përqëndruar tek treguesit e cilësisë dhe sigurisë së tregtimit të naftës e gazit ashtu sikurse edhe tek respektimi i detyrimeve ligjore që subjektet tregtare kanë ndaj shtetit”, thuhet në njoftimin zyrtar të Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë.

Në vijim, Ministria e Energjisë dhe Industrisë garanton opinionin publik për vendosmërinë e saj për të kontrolluar në vijimësi tregun e hidrokarbureve me qëllim mundësimin e një furnizimi cilësor dhe të sigurtë të konsumatorëve shqiptare me naftë, gaz dhe nënproduktet e tyre.

“Shoqëritë e tregtimit me shumicë, ndaj të cilave është marrë masa e pezullimit përbëjnë rreth 20% të totalit të këtyre shoqërive që ushtrojnë aktivitet në këtë fushë”, thuhet në njoftim.

Masa e pezullimit të veprimtarisë jepet për shoqëritë e listuara më poshtë:

1. “Joni MD” sh.a.

2. “Enarvi” sh.a.

3. “Halilaj Hollding Group” sh.a.

4. “A & A Oil 10” sh.a.

5. “Duçellari 2010” sh.a.

6. “Europa Park” sh.a.

7. “Albatras Oil” sh.a

8. “Ina Petrol” sh.a.

9. “Al Prima” sh.a.

10. “Gentjan 2011” sh.a.

11. “Alfa Omega Enterprise” sh.a.

12. “Neë Petrol” sh.a.

13. “Roberto Oil” sh.a.

14. “Lilo Petrol 2011Compani” sh.a.

15. “Isc Petroleum Compani” sh.a.

16. “EBC Oil Compani” sh.a.

17. “Niti Petrol compani” sh.a.

18. “Gramozi Oil Compani” sh.a.

19. “Albania Oil Compani 2011” sh.a.

20. “Petroleum 2011- Compani” sh.a.

21. “Lloga Oil – Compani” sh.a.

22. “Tot Trading In Oil & Transport” sh.a.

23. “Durrës Oil Internacional Logistik” sh.a.

24. “Poëer Sprint Oil” sh.a.

25. “Kurum Energy” sh.a.

26. “Sheng Oil” sh.a.

27. “Eurostandard Oil” sh.a.

28. “Evo Poëer” sh.a.

29. “Dion Petroleum” sh.a.

30. “K & E 2011” sh.a.

31. “Tangra Group” sh.a.

32. “Sarona” sh.a.

33. “East Mediterranean” sh.a.

34. “Kroj Petrol” sh.a.

35. “Gaz Poëer” sh.a.

36. “Tot Trading In oil & Transport” sh.a.

Për kategorinë e produkteve III/C
Kalaja sh.a
Shtuar më 27/09/2014, ora 11:43
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori