“Gërdeci”, sot dënohen 29 të akuzuarit
Pas shtyrjeve të panumërta, procesi gjyqësor i tragjedisë së Gërdecit duket se do të marrë fund. Akuza ka përfunduar procesin e thirrjes së dëshmitarëve dhe mbrojtja është në përfundim të pretendimeve të saj.

Sot prokurorët do të thonë fjalën e tyre, pra do të kërkojnë masën e dënimit për 29 të pandehurit.

Nëse do të ecet me këtë ritëm në fund të tetorit pritet që dosja voluminoze te ketë edhe një fund, në të kundërtën do të zgjatet edhe në muajt në vazhdim. /albeu.com/

Shtuar më 03/10/2011, ora 09:21
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori