Fushata zgjedhore, mediat audiovizive në monitorim
Nga 24 maji Bordi i MonitorimitMediave ka nisur punën për monitorimin e mediave audiovizive për të parë sesi ato do të pasqyrojnë fushatën zgjedhore. Kodi Zgjedhor, përcakton qartë se cilat janë aktivitetet që do të vlerësohen nga ky bord si fushatë elektorale dhe e cilat jo.

Monitoruesit nisin punën në orën 12:00 dhe përfundojnë në 1 të mëngjesit të ditës tjetër. Por problem për vëzhgim më të hollësishëm dhe për një numër më të madh mediash, mbetet hapësira e vënë në dispozicion.Bordi i MonitorimitMediave është duke përgatitur raportin për t’ia dërguar Komisioni Qendror të Zgjedhje. Andoni thotë se përgjithësit televizionet kanë respektuar balancën në transmetimin e fushatës së mazhorancës dhe opozitë.
Shtuar më 29/05/2013, ora 14:45

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori