"Furtunë" në Policinë e Shtetit, cilat qytete patën ndryshime
Drejtori i Përgjithshëm, Ardi Veliu ka firmosur ndryshime në radhët e policisë në Kukës, Elbasan dhe Dibër.

Arjan Muça, drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë në Elbasan do të transferohet në Tiranë tek Drejtoria e Përgjithshme për t’ia lënë vendin zv/drejtorit Alket Shatro.

Në Kukës Erigert Mitri, drejtor i Drejtorisë Vendore po ashtu transferohet në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë teksa në vend të tij emërohet Alban Çela, drejtori i DVP Kukës.

Edhe Skënder Kalemi i Dibrës do të transferohet në Drejtorinë e Përgjithshme dhe në vend të tij do të shkojë Artur Selimi që mbante detyrën e zv/drejtorit të Drejtorisë në Vlorë.

Shtuar më 03/11/2020, ora 12:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori