Vetëdorëzohet një nga vëllezërit që vrau teknikun e kondicionerëve
"Fshesa" në burgje, pushohen nga detyra 24 drejtorë
Skandalet nMë burgje u ka kushtuar shumMë drejtorMëve tMë cilMët janMë zvMënMëdMësuar me drejtues të rinj të cilët vijnë në kuadër të programit “Bis 41”.

Mësohet se 24 drejtuesit e rinj e kanë marrë detyrën disa ditë më parë dhe përpara kësaj ijanë nënshtruar një kontrolli në lidhje me aftësitë profesionale, pastërtinë e figurës dhe pasurisë që disponojnë.

Zëvendësimet e disa prej shefave të Policisë kanë ndodhur në burgjet e rëndësisë së veçant në vend ku bëjnë pjesë edhe ai i grave “Ali Demi” për të cilin mësohet se do të drejtohet nga Mimoza Romano.

Në Burrel do të jetë Kadri Koxha, në Jordan Misja do të jetë Nikolin Gjonpali, në Vlorë Lefter Shehu, në Berat Ilia Papa, në “Mine Peza” Ferdinand Preçi etj.

N/r IEVP Shef policie
1 Burrel Kadri Koxha
2 Ali Demi Mimoza Rumano
3 Kukës Mentor Rada
4 Tepelenë Het’hem Llapi
5 Krujë Lulzim Haxhia
6 Sarandë Artur Musta
7 Kavajë Mina Velo
8 Fier Bashkim Meçe
9 Berat Ilia Papa
10 Korçë Altin Gusho
11 Tropojë Selim Selimaj
12 Peqin Hysni Ndreu
13 Spitali Burgjeve Elona Prespa
14 Jordan Misja Nikolin Gjonpali
15 Shkodër Tofik Sinani
16 Lezhë Zydi Katroshi
17 Vlorë Lefter Shehu
18 Durrës Gëzim Gjoni
19 Lushnjë Syrja Malasi
20 Fushë Krujë Fatos Dosti
21 Vaqarr Agim Tafaj
22 Elbasan Fatjom Sadiku
23 Mine Peza Ferdinand Preçi
24 Rrogozhinë Fatmir Kacelli
Shtuar më 09/11/2019, ora 16:12
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori