Formulari A3, mundësia e fundit për të kapur një degë në universitete
Maturantët të cilët nuk kanë mundur të regjistrohen në një degë në universitete mund të shrytëzojnë mundësinë e fundit
duke plotësuar online formularin A3.


Mësohet se këtë formular e plotësojnë ata që nuk kanë plotësuar më parë A2, ata që kanë kaluar suksesshëm vjeshtën ashtu dhe ata që kanë përfunduar shkollën e mesme jashtë vendit.

Në vend, sipas AKP ka rreth 5000 kuota të lira. Formulari A3 plotësohet nga 4 nëntori. /albeu.com/
Shtuar më 01/11/2013, ora 15:04

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori