"Fol me budallain të heqë Facebook-un": Përgjimi zbulon panikun tek grupi pas zbulimit
Fillimi i arrestimeve nga policia ndaj grupit tw madh tw personave tw pwrfshirw nw njw swrw krimesh ka vwnw alarmin tek ata, tw cilwt mw pas kanw filluar tw marrin masa.

Pas arrestimit të shtetasit Genc Ballamari, shtetasi i thirrur me ermin Bledi, përdorues i numrit +30 69 47312337, i thotë Oligerit se kishte shkuar tek shtëpia e një shoku për të qëndruar disa ditë andej, pasi ndihej i frikësuar.

Biseda nr.21028 datë 18:12, 2018, ora 3:51:59 md, e zhvilluar ndërmjet Olger Bamallarit dhe shtetasit “Bledi” dhe i thotë se ka shkuar tek shtëpia e një shoku për të qëndruar andej.

Biseda nr.21009 datë 18.12.2018, ora 4:14:59.md, e zhvilluar ndërmejt Olger Bamallarit dhe shtetasit në hetim Aleksandër Pepi (Bani), i cili përdor numrin telefonik celular +355 69 72 88 390, dhe i thotë se kishte folur me budallain (nofkë me të cilën e idetifikojnë “Bledin”” dhe i ka thënë që të heqë numrat, fshijë Facebook-un etj, çka tregon përfshirjen edhe të Aleksandrit në këtë grup kriminal.

Konkretisht zhvillohet biseda

844: Alo!

390: E mo Vëlla!

844: E mo Vëlla!

390: Nga vajte?

844: Hiç, ja këtej nga shtëpia, nga Nica.

390: Do ikësh në shtëpi?

844:E ika erdha këteja.

390: Mirë o. Fola me budallain.

844: E bre fola, fola i thashë unë. Fol edhe meee atë.

390: Thoi edhe ti, t’i heqë ato se i thashë hiqi tëra, mbaj vetëm një numër. Kshu i thashë. Edhe Facebooku-u t;a heqë me patjetër atë që ka, mos e mbaj më.

844: E o. Mirë o Vëlla”
Shtuar më 14/09/2019, ora 14:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori