Fëmija i parë i lindur në Kroaci është shqiptar
Pasaporta serbe
Kryeministrja e Kroacisë, Jadranka Kosor, ka vizituar Klinikën Obstetrike në Zagreb, si dhe fëmijën e parë të lindur në vitin 2011">2011, saktësisht në orën 0:00.

Nëna e fëmijës së lindur, Gentit të vogël, është 34-vjeçarja Pranvera Temaj, njoftojnë mediat kroate.

Genti është fëmija i saj i tretë. Në shtëpi e presin djali 5-vjeçar dhe vajza 2-vjeçare. Në orën e parë të vitit 2011">2011 kanë lindur katër fëmijë.
Shtuar më 02/01/2011, ora 21:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori