Feith ngre ekipin per Mitrovicen Veriore
Albeu.com
Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar, Pieter Feith, ka emëruar 14 anëtarë në Ekipin Përgatitor Komunal për komunën e re të Mitrovicës Veriore. Ekipi ka mandat teknik për të përgatitur të gjitha burimet, pasuritë dhe ...... strukturat administrative që nevojiten për krijimin dhe funksionimin e ardhshëm të komunës së re të Mitrovicës Veriore
Shtuar më 05/02/2010, ora 21:01
Tage: arkiv
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori