Familja padit në Gjykatë gazetarin Blendi Fevziu
Analisti dhe moderatori Blendi Fevziu dhe katër persona të tjerë janë paditur nga familjarët e tij për përvetësim të pasurisë dhe tjetërsim prone.

Në një padi në Gjykatën e Shkallës së Parë, familjarët e Fevziut e akuzojnë se përmes dokumenteve të falsifikuara ka përvetësuar një sipërfaqe të madhe toke truall në qendër të Tiranës.

Më poshtë po japim të plotë padinë e familjarëve të tij ndaj Fevziut:

Detaje tė Çështjes civile Nr. 6396
Gjykata e shkallės sė parė
Nr. i Çėshtjes: 6396
Dt. e regjistrimit: 03.02.2017
Paditesit: Refik Toptani
Te paditurit: Blendi Fevziu, Nevis Bregasi, Rea Merepeza, Redi Merepeza(Peza), Suhela(Suheila) Myftiu
Lloji i Çėshtjes: Padi pronesie
Baza Ligjore: Neni 149 – 231

Objekti: 1. Vertetimi i mosqenijes se marrdhenijes juridike te bashkepronesise se te paditurve me paditesin dhe personat e interesuar, qe jane bashkepronare ne pronen e paluajtshme truall me siperfaqe 621 m2, te ndodhur ne Zonen Kadstrale 8150, nr.pasurie 1/155, volumi 18, faqe 198, Tirane.

2. Te njihet pavertetesia e dokumentit Deklarate Noteriale nr. 641 rep., nr. 175 kol., date 30.04.2007, duke u konsideruar ky dokument si i hartuar ne kundershtim me ligjin dhe duke u goditur per falsitet.

Statusi i dosjes: Gjykim

Gjyqtari: Marjana Shegani (Dedi)
Çeshtja tashme eshte per gjykim dhe pritet nje ballafaqim real i dokumentacionit ne gjykate. /Albeu.com/
Shtuar më 16/02/2017, ora 23:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori