Euro e nis vitin me qëndrueshmëri
Monedha euro ka qëndruar në të njëjtat nivele në raport me lekun gjate diteve te para te ketij viti. Gjate ketyre diteve ajo eshte shkembyer me 138 lekë. Sipas specialistëve tashmë të gjithë ata qytetarë që kanë marrë kredi në monedhën Euro që prej një muaji tashmë paguajnë më pak në krahasim me ç`paguanin më parë.

Gjithashtu edhe çmimi i një sërë produktesh dhe mallrash ushqimoreimportohen nga vendet e Europës blihen me një çmim më të ulët, duke mos dhënë ndikim në rritjen e mëtejshme të çmimeve në vend. /albeu.com/
Shtuar më 21/01/2012, ora 16:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori