Erëra të forta do pushtojnë bregdetin, Drejtoria Detare thirrje të merren masa
Pavarsisht ardhjes se stines se pranveres, me daten 12-13 Mars moti do te perkeqesohet.

Bregdeti yne do te perfshihet nga era me drejtim veri lindje dhe forca e detit do te jete 7 shkalla Boufort.

Me qellim parandalimin e cdo situate te papritur per shkak te kushteve atmosferike kerkojme bashkepunimin e te gjithe subjekteve qe ushtrojne veprimtari ne fushen e detarise, per te marre te gjitha masat e nevojshme per sigurimin e mjeteve ne port dhe rritje e gadishmerise se ekuipazhit ne mjetet lundruese.
Shtuar më 10/03/2019, ora 11:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori