Erdhi dita e madhe për Llotarinë Amerikane, ja si ta shikoni nëse keni fituar (FOTO LAJM)

Duke filluar nga 7 maji 2019, shpallet fituesit e Lotarisë Amerikane për vitin 2020. Sipas njoftimit zyrtar, për të parë nëse jeni përzgjedhur, të regjistruarit në DV-2020 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së.

Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre. Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.

Linku: https://www.dvlottery.state.gov/(S(hs45sfikipvbo0yfxeutoqj4))/default.aspx
Shtuar më 05/05/2019, ora 15:23
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori