Vetëm 50 vjeç, COVID-19 i merr jetën mamisë në Elbasan
Elbasan, të verbërit në protesta
Shoqata e të Verbërve në Elbasan zhvillua një protestë përpara Prefekturës. Sipas tyre qeveria aktuale ka ndryshuar ligjet për personat me aftësi të kufizuar duke u mohuar atyre shumë të drejta.

Ndryshimet ligjore bënë që likuidimi i faturave të energjisë elektrike, komunikimit telefonik dhe transportit të eleminohen për këtë kategori duke rritur pabarazinë dhe thelluar përjashtimin shoqëror të personave me aftësi të kufizuara.

Të verbërit kanë kërkuar dorëheqjen Ministrit të Punës Spiro Ksera, ata apelojnë për ndryshim të këtyre vendimeve.
Shtuar më 11/05/2012, ora 18:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori