Eagle Mobile: Respektoni rregullat e qarkullimit rrugor
Albeu.com
Eagle Mobile u bën thirrje të gjithë drejtuesve të automjeteve të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor. Shkalla e lartë e aksidenteve me pasojë vdekjen dhe lëndimin e qindra qytetarëve shqiptarë është një shqetësim për të gjithë shoqërinë tonë.

Lajmet e ditëve të fundit flasim për qindra aksidente në pjesë të ndryshme të vendit, kryesisht në akset rrugore kombëtare.

Për këtë arsye, Eagle Mobile u bën thirrje drejtuesve të automjeteve të mos e përdorin telefonin celular gjatë kohës që ngasin automjetin. Të ardhurat nga telefonatat janë të rëndësishme për kompaninë, por më i rëndësishëm është shëndeti i qytetarëve. Eagle sugjeron që telefonatat, mesazhet e shkurtra SMS apo komunikimi nëpërmjet internetit në celular të kryhen pasi automjeti ka ndaluar. Po ashtu, Eagle shprehet kundër përdorimit të mjeteve alternative të celularëve si kufjet etj gjatë kohës kur një person drejton automjetin.

Nisur nga rreziqet që drejtuesit e automjeteve dhe pasagjerët mund të hasin nga drejtimi i mjetit në mënyrë të parregullt, nën kujdesin e e Agjensive të Kombeve të Bashkuara në Shqipëri është ngritur Koalicion Shqiptar për Sigurinë Rrugore, pjesë e të cilit është edhe Eagle Mobile.

Koalicioni i themeluar sot është bashkim i 10 organizatave kombëtare dhe ndërkombëtare me bashkëpunëtorë të rëndësishëm nga sektori privat. Ky koalicion  ka si qëllim të rrisë ndërgjegjësimin publik dhe të edukojë publikun shqiptar mbi masat e sigurisë rrugore, si dhe të mbështesë drejtimin me përgjegjësi të mjeteve.


Eagle Mobile kujdeset për të gjithë pjesëtarët e familjes së madhe Eagle me mëse 700. 000 anëtarë, të cilëve u është dërguar një mesazh, që i fton të drejtojnë automjetin me përgjegjësi, në mënyrë që të mos përbëjnë rrezik për veten apo për të tjerët.

Ky projekt do të vazhdojë përgjatë të gjithë muajve të verës dhe do të pasurohet me elementë të tjerë të rëndësishëm të fushatës që do të pasqyrohen në media të ndryshme.

Eagle Mobile dhe “Koalicioni Shqiptar për Sigurinë Rrugore” ju ftojnë të drejtoni automjetin tuaj me përgjegjësi. Pushime të mbara!
Shtuar më 23/07/2010, ora 10:46
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori