E PADËGJUAR/ Votat në Kukës do të numërohen në hotel
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve e ka parë të arsyeshme që të ndryshojë vendet e KZAZ-ve pas përplasjeve të ditëve të fundit mes disa bashkive dhe këtij institucioni.

Për KZAZ-në e Kukësit, KQZ ka miratuar me katër vota që Komisioni Zonal i Administrimit të Zgjedhjeve të jetë në një hotel.

KZAZ-ja e Kukësit do të jetë e pozicionuar në “Bufe Veranda”, i njohur ndryheshe i ish-hotel Drini.

Sekretari i Përgjithshëm i KQZ-së, Ylli Merakaj bëri të ditur gjatë mbledhjes se kreu i Bashkisë, Bashkim Shehu ka kërkuar lirimin e ambientit të administruar nga ky institucion, ndërkohë që Prefekti i ka propozuar zhvillimin e proceseve administrative dhe numërimin e votave në një hotelKukës.

“Propozimi i ardhur nga Prefekti i Qarkut plotëson përafërsisht kërkesat e ligjit, është me sipërfaqe 164 metra katrorë dhe në vlerësimin tonë është një sipërfaqe që mund të shërbej për numërimin e votave. Është propozim i Prefektit të Qarkut për ndryshimin e VNV-së. Përsa kohë Bashkia Kukës ka kërkuar lirimin e ambienteve që janë në administrimin e saj për të mos krijuar konflikt ne kemi menduar që kemi menduar që është zgjidhja më e mirë për të shërbyer si vendnumërimi për votat”, tha Sekretari i Përgjithshëm i KQZ.
Shtuar më 22/06/2019, ora 15:15
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori